2 Nisan 2015 Perşembe

Allah gecinden versin de...


Bir işyeri hayal et. Yaş ortalaması 55 olsun. Yaklaşık 800 çalışanı var haa!! Sakın yanlış anlaşılmasın. Artık sen düşün en yaşlı dedemiz kaç yaşında ki, sayesinde ortalama bu kadar yüksek. Hayatında bu kadar yaşlıyı kassan bir arada bulamazsın. Huzur evine, hastanelerden birinin dahiliye salonuna ya da devlet dairesine gitmen, olmadı sabah erkenden uyanıp 7:45 Ümraniye - Üsküdar otobüsüne filan binmen lazım. Koridorlarda yürürken gözler direk Rick Grimes'ı, Daryl Dixon'ı filan arıyor. Malum "Walking Dead" sahnesi gibi. Ama dizinin bu versiyonunda başrolleri hep zombiler kapmış. Öyle yakışıklı cıvırların işi yok burda. Fizik tedavi sonuç vermiş, hepsi bastonu atmış ama işte henüz kelliğe, şişkoluğa ve buruşukluğa çare bulamamışlar.
Mesela bir toplantı düzenliyorsun. Toplantı bitince amcaların hepsi koşa koşa dışarı çıkıyor. Ulan diyorum bu dedeler nereye koşuyor? Birbirlerine çarpa çarpa kendilerini wc ye zor atıyorlar. Sanırsın Şişli Etfal Hastanesi :) Donlara doldurmaca... Amcalarda prostat varmış ondanmış bu panik... 
Ya amca git evine yat ya... Dolanma ortalıkta, yaşlı bezini al, kasketini geçir kafana, torun tombalakla uğraş. Toplantıymış oymuş buymuş. Fani dünya!!! Geberip gidecen haberin yok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde içinizden ne geliyorsa yazın... Ben öyle yaptım...